Masline umplute


 

Ingrediente : 

  • 100g masline mari (mamooth, de preferat fara samburi)
  • 1 lingura pateu de ficat
  • 1 galbenus fiert tare
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingurita smantana
  • verdeata tocata
Mod de preparare : 
  1. Se taie maslinele la un capat
  2. se scot usor samburii si se lasa pe o farfurie si se pregateste umplutura
  3. se freaca pateul cu galbenusul
  4. se adauga verdeata tocata ,sare si piper dupa gust
  5. se adauga smantana
  6. se omogenizeaza amestecul
  7. se umplu maslinele cu compozitia rezultata (se poate folosi un posh pentru prajituri cu varf subtire)
  8. se asorteaza cu felii din albusul ramas de la fierberea oului sau cu felii de cascaval
  9. se servesc reci, asezate pe o farfurie ornata cu salata verde.
Pofta buna!

Comentarii