Frigarui la rece


 

Ingrediente:

  • 6 painici rotunde (kaiser) invelite in staniol
  • Furculite speciale pentru frigarui (sau bete frigarui maigroase/rezistente)
  • 250g sunca slaba
  • 2 rosii mari
  • 1 castravete murat
  • 1 salata verde
  • 4 oua fierte tari
  • 250g friptura de pasare sau porc
  • 2 rinichi sau ficatei prajiti (daca se doreste mai variat)
  • 200g cascaval
Mod de preparare:
  1. Se invelesc painicile in staniol si se aseaza pe farfurii mici(sau pe o farfurie mai mare)
  2. Frigaruiele se prefatesc din resturi de friptura , salam, slanina afumata, jambon, ficatei, asortate pe frigarui cu legume de sezon, frunze de salata verde si muraturi
  3. Se taie sunca, friptura, rinichiul / ficateii, ouale decojite si castravetele murat in felii groase de 1-2 cm
  4. Se insiruie feliile pe furculutele/ betele de frigaruie , alternand cu frunze de salata, rosii.
  5. Cand frigaruiele sunt pregatite astfel, se intind in painicile anterior pregatite
  6. Se aseaza pe un platou mare si se servesc imediat!
POFTA BUNA !

Comentarii