Ingrediente:
- 6 painici rotunde (kaiser) invelite in staniol
- Furculite speciale pentru frigarui (sau bete frigarui maigroase/rezistente)
- 250g sunca slaba
- 2 rosii mari
- 1 castravete murat
- 1 salata verde
- 4 oua fierte tari
- 250g friptura de pasare sau porc
- 2 rinichi sau ficatei prajiti (daca se doreste mai variat)
- 200g cascaval
Mod de preparare:
- Se invelesc painicile in staniol si se aseaza pe farfurii mici(sau pe o farfurie mai mare)
- Frigaruiele se prefatesc din resturi de friptura , salam, slanina afumata, jambon, ficatei, asortate pe frigarui cu legume de sezon, frunze de salata verde si muraturi
- Se taie sunca, friptura, rinichiul / ficateii, ouale decojite si castravetele murat in felii groase de 1-2 cm
- Se insiruie feliile pe furculutele/ betele de frigaruie , alternand cu frunze de salata, rosii.
- Cand frigaruiele sunt pregatite astfel, se intind in painicile anterior pregatite
- Se aseaza pe un platou mare si se servesc imediat!
POFTA BUNA !
Comentarii
Trimiteți un comentariu